Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Pyjamas Herr

Unna dig skönare sömn med en bekväm herrpyjamas. Här på NK kan du välja bland stilfulla sovplagg och sköna material, ur vårt exklusiva sortiment av pyjamas för herr. Pyjamasshorts, sidenpyjamas eller kanske en trendig nattskjorta för herr – vad faller ditt val på?

17 produkter

Stilfullt och behagligt med pyjamas för herr

Alla män har nytta av en herrpyjamas. Under natten, såväl som vid frukostbordet eller de tillfällen då du unnar dig själv en avslappnad helg framför TV:n. En bra herrpyjamas, om du frågar oss, är så skön att du längtar efter att bära den i samma sekund som du kommer hem. Dessutom ska du inte behöva göra avkall på stilen.

I vårt utbud av pyjamas för herr hittar du därför klassiskt pyjamasmode, såväl som de senaste trenderna. Välj mellan tidlösa färger som svart, grått, ljusblått och marin – och vackra nyanser som burgundy och rosa. Eller kanske en klassiskt randig eller rutig pyjamas för herr?

Välj rätt material och modell på din herrpyjamas

Är du personen som har lätt att frysa om nätterna? Eller tenderar du att sparka av dig täcket och sova dåligt om rummet är för varmt? Svaret är avgörande när du ska välja en ny herrpyjamas. Dels för att olika modeller passar olika behov – men även för att materialvalet spelar in.

En mysig flanellpyjamas för herr, med långa ben och ärmar, passar utmärkt för den frusne. Blir du däremot lätt varm, trivs du troligtvis bättre i svala material som siden och linne. Varför inte investera i ett långärmat set till vinternätterna och sköna pyjamasshorts om sommaren?

Shoppa din nya pyjamas för herr online hos NK

På NK har vi handplockat vår kollektion av pyjamas för herr med största omsorg. Från de mest klassiska av set bestående av skjorta och pyjamasbyxa för herr, till svala t-shirts, pyjamasshorts och nattskjortor som säljes separat. Hos oss kan du enkelt shoppa din herrpyjamas online, oavsett smak och behov.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet