Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Portföljer herr

Bär du ofta med dig dator, dokument och surfplatta när du förflyttar dig mellan arbete, studier och hem? Här har vi samlat våra utvalda portföljer för herr. Välj bland genomtänkt design, kvalitativa material och exklusiva märken.

Portföljer

5 produkter

 

NK:s exklusiva portföljer för herr

Är du en av dem som ofta ses arbeta på tåget, fiket eller flyget? Eller som dagligen bär på böcker, pennor och viktiga papper? Då förstår du säkert varför portföljen fortsätter att vara mannens trogna följeslagare, även i modern tid.

Hos oss på NK kan den stilmedvetna mannen handla portföljer av högsta kvalité. Välj en klassisk, handburen läderportfölj – eller varför inte en snygg portfölj för herr av canvas? En svart eller brun portfölj i läder, ger en professionell och stilren look som passar till allt. Cyklar du ofta till jobbet? Då kan kvalitativ canvas vara ett smart och mer regnsäkert val. 

Vad skiljer en datorväska och en portfölj för herr?

Portföljer är traditionellt sett styva och handburna väskor, främst avsedda för dokument. En datorväska för herr däremot, är traditionellt sett avsedd att rymma, men också skydda din laptop.

I dag finns det dock många snygga hybridmodeller. Exempelvis de moderna och mjuka portföljer för herr i skinn som har axelrem, såväl som handtag – och fack avsedda för dator såväl som dokument.

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

Logga in