Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

OSA TILL NYCKELKVÄLL DEN 25/4 I STOCKHOLM & GÖTEBORG

Just nu går det inte att shoppa online på grund av underhåll av nk.se. Återkom inom kort för att återuppta din shoppingupplevelse hos oss. Planerat till 23:00 - 05:00.

Signature rund gjutjärnsgryta vulkan 4,2 l

3 299 kr
En klassisk rund gjutjärnsgryta från Le Creuset är ett essentiellt kokkärl för alla kök. Le Creuset är ett varumärke som är synony...
Läs mer
Färg: Vulkan
Storlek: Välj en storlek
Hitta i varuhus
Säljs av: NK KÖK & DESIGN

Produktdetaljer

Leveransinformation

Hitta i varuhus

En klassisk rund gjutjärnsgryta från Le Creuset är ett essentiellt kokkärl för alla kök. Le Creuset är ett varumärke som är synonymt med kvalité inom matlagning, och deras grytor som denna har tillverkats sedan 1925 i deras eget gjuteri i byn Fresnoy-le-Grand, två timmar norr om Paris. Skaparna kom tidigt på att gjutjärn är det optimala materialet för matlagning då värmen fördelas jämnt, och detta gör det perfekt för lagning av till exempel grytor och grytbröd. Förvaring av mat över natten i grytan är enkelt och säkert, tack vare Le Creusets heltäckande emaljering som förhindrar rost. Emaljeringen gör även grytan mycket lätt att rengöra, så att den enkelt kan användas gång-på-gång. Le Creusets gjutjärnsgryta håller sig varm länge, även efter att plattan har stängts av och är därför optimal för energisnål matlagning. Detta är även perfekt när man dukar fram maten på bordet – grytan fungerar utmärkt att servera direkt ur och med den jämna värmefördelningen kan man vara säker på att maten håller sig varm under hela måltiden. Grytorna kommer i ett brett sortiment av Le Creusets klassiska färger och är perfekt både för dig som vill sätta lite färg på köket och för dig som vill matcha grytan med resten av dina matlagningstillbehör. Grytan kan användas för matlagning med alla sorters värmekällor inklusive induktionshällar, grill och ugn, och kan även diskas i diskmaskin. Den släta emaljen som täcker gjutjärnsgrytan har bränts fast vid temperaturer på runt 840°C, vilket innebär att grytan inte bara är hållbar utan även hygienisk. Allt som tillagas i Le Creusets grytor kommer alltså att smaka lika bra som planerat, samtidigt som grytan behåller sin glans och färg i många år av glädjerik matlagning framåt. Livstidsgaranti mot uppvisande av kvitto. Volym 4,2 Liter.
 • Klassisk rund gryta
 • Emaljerat gjutjärn
 • 4,2 liter
 • Enkel rengöring
 • Jämn värmefördelning
 • 24 cm i diameter

Du kanske också gillar

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

 • Ta del av ditt digitala medlemskort
 • Få tillgång till personliga erbjudanden
 • Upplev nya och aktuella förmåner
 • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
 • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet