Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mini Rodini

61 produkter

Mini Rodini – grundat av den skickliga illustratören Cassandra Rhodin – har sedan år 2005 förgyllt barnklädesbranschen med sina lekfulla kollektioner. Utforska Mini Rodinis sortiment hos oss på NK och klä ditt barn i kreativa plagg av hållbara och bekväma material.

Mini Rodini är mer än bara ett varumärke – det är en hyllning till bekväma, inkluderande, kreativa och hållbara kläder för barn i alla åldrar. Plaggen från Mini Rodini är kända för sina vackra och unika prints som illustreras av grundaren Cassandra Rhodin. Oavsett om du köper en Mini Rodini-mössa, Mini Rodini-jacka, Mini Rodini-overall eller något annat plagg kan du räkna med en vacker design som utmanar normer och har fantasin i fokus.

Kläderna från Mini Rodini är inte bara vackra, de är också ansvarsfullt framställda av sköna material som främjar obehindrad lek. Hos oss på NK finner du barnkläder från Mini Rodini av exempelvis GOTS-certifierad ekologisk bomull, samt återvunnen polyester som framställts av plast från haven. Här finns en tydlig strävan efter att skapa kläder som inte bara tilltalar barnen, utan också är en medveten och hållbar investering för dig som förälder. Genom att främja cirkulärt mode och återbruk gör Mini Rodini ett tydligt ställningstagande för en bättre och mer hållbar framtid.

Hos oss på NK finner du ett stort och varierat utbud från Mini Rodini, där varje plagg berättar en unik och härlig historia. Här kan du upptäcka en mångfald av kläder för barn i alla åldrar. Oavsett om du är på jakt efter kläder till en nyfödd bebis eller ett skolbarn erbjuder vi plagg för barndomens alla etapper, och årets alla årstider. Kollektionen sträcker sig från gulliga och mjuka sparkdräkter för de allra minsta till trendiga och bekväma kläder för äldre barn. 

Mini Rodini förstår att alla barn är unika, med olika behov och smaker. Hos oss kan du därför hitta ett brett spektrum av Mini Rodini-kläder med varierande mönster och färger. Här hittar du plagg i neutrala färger som vitt, svart och grått, men också livliga nyanser som blått, grönt, rosa och rött. Varje plagg är dessutom utformat för både pojkar och flickor. Utforska vårt stora utbud redan idag och genomför ditt köp av Mini Rodini-kläder online eller i våra varuhus.

Filter

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet