Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Nudie Jeans
Nudie varumärkesbild

Nudie Jeans

Denimföretaget Nudie Jeans grundades 2001 i Göteborg och har sedan starten erbjudit ett jeansutbud av 100% ekologisk bomull. Företaget har med sitt sätt att tänka på slitage, användning och reparation tagit en framträdande roll i branschens arbete mot en mer hållbar tillvaro.

11 produkter

Upptäck herrkollektionen från Nudie Jeans och investera i hållbara plagg som bara blir snyggare med åren. Hos oss på NK finner du ett stort utbud av jeans från Nudie, samt skjortor och T-shirts som kan matchas på olika sätt för en antingen vardaglig eller festlig look.

Investera i kvalitetsjeans som åldras med charm

Varumärket Nudie Jeans grundades i Göteborg vid millennieskiftet och erövrade snabbt modevärlden med sitt unika hållbarhetstänk och avslappnade stil. Med sina rötter som ett renodlat streetwearmärke har Nudie Jeans utvecklats till en av de främsta aktörerna i denimbranschen, främst tack vare jeansens förmåga att åldras vackert över tid. Nudie-jeansen är tillverkade av 100 % bomull på några av världens bästa väverier, och varumärkets satsning på otvättade jeans är en stor del av deras signum. Varumärket tipsar själva om att du inte bör tvätta dina nya favoritjeans under de första månaderna – låt istället jeansen forma sig och slitas snyggt efter din egen kropp. Att köpa ett par Nudie Jeans blir på så vis en långsiktig investering i såväl hållbarhet som tidlös design.

Upptäck utbudet från Nudie Jeans på NK

NK erbjuder ett stort och varierat utbud av Nudie Jeans för herr. Bland de mest framstående modellerna finner du till exempel Nudie Jeans Grim Tim och Nudie Jeans Lean Dean som är kända för sina stretchiga och smala silhuetter. Om du söker en mer rak passform rekommenderar vi Nudie Jeans Steady Eddie eller Nudie Jeans Rufus. Samtliga modeller erbjuds i en rad olika färger så att du enkelt kan matcha din favoritmodell till olika tillfällen. För en enkel men städad vardagslook kan du till exempel matcha ett par ljusa jeans med en stilren skjorta eller klassisk vit T-shirt från samma varumärke. För en snygg streetlook kan du istället välja en baggy hoodie och vita sneakers. Vid formella tillfällen passar det perfekt med mörkare jeans, en elegant skjorta och avslappnad kavaj.