Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sonrisa

13 produkter

SONRISA är till för den moderna mannen som prioriterar såväl komfort som elegans när han klär sig. Hos oss på NK finner du ett stort utbud av SONRISA-skjortor som passar lika bra till kostymen som en mer ledig outfit.

SONRISA-skjortan – stil, komfort och hållbarhet

SONRISA är ett exklusivt klädvarumärke som grundades år 1993 av de italienska bröderna Giampaolo och Alessandro Valoti. Redan från början var visionen tydlig – bröderna ville tillverka skjortor som inte bara är hållbara och välgjorda utan också utstrålar en tidlös elegans. Varumärket har hållit fast vid sitt engagemang och än idag är varje SONRISA-skjorta ett resultat av noggranna designval och en genuin passion för den traditionella italienska hantverkskonsten. Genom åren har SONRISA också sett till att förnya sig själva och sitt utbud av klädesplagg, och på så vis lyckats hålla sig i framkant på modescenen. Kollektionen inkluderar idag skjortor i alla möjliga mönster, färger och material för att kunna tillgodose olika smaker och stilar. 

Formell affärslook eller avslappnad fritidsstil med SONRISA

Hos oss på NK finner du ett mångsidigt utbud av skjortor från SONRISA. Skjortorna är tillverkade av noggrant utvalda material, exempelvis mjukt bomull, som säkerställer en perfekt passform och lång hållbarhet. Pärlemoknapparna förstärker skjortornas exklusiva karaktär. Sortimentet inkluderar både klassiska och mer avslappnade skjortmodeller – här finner du skjortor i jordnära färger samt modeller med livliga mönster eller poppiga färgnyanser. Skjortorna är också mångsidiga nog att matchas till en rad olika outfits och tillfällen. För formella evenemang eller affärsmöten kan du till exempel matcha din SONRISA-skjorta med kostym och finskor. Den kan också kombineras med jeans och sneakers för en avslappnad och snygg vardagsstil. Upptäck vårt varierade utbud av skjortor från SONRISA och genomför ditt köp online eller i våra varuhus.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet