Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Filippa K

Det ska vara enkelt att styla och matcha kläderna i en garderob. Det är med den filosofin i ryggen som Filippa K byggt sitt varumärke. Upptäck NK:s utvalda sortiment av stilrent mode från Filippa K, för både dam och herr.

Filippa K – skandinaviskt mode som gör din garderob

Filippa K är det svenska märket som grundades 1993 och snart kom att bli ett av Skandinaviens ledande modehus. Sedan dess har varumärket fortsatt att växa även på den internationella scenen, med sin enkla och rena estetik. Filippa K står för skandinavisk minimalism. För tidlöshet, hög kvalitet och inte minst stil.

Kollektionerna från Filippa K är uppbyggda kring klassiska och användbara nyckelplagg, med fokus på att skapa en bra grund för dig som vill bygga upp en genomtänkt garderob. Här finner du hållbara och tidlösa materialval, såväl som stilrena plagg som du enkelt kan klä upp eller dressa ner efter tillfälle och behov.

Hållbarhet – en självklarhet för Filippa K

Oavsett om du söker Filippa K-byxor, en Filippa K-skjorta eller snygga Filippa K-kappor, kommer du snart att upptäcka en sak – på Filippa K snålar man inte på kvalitet. Vare sig när det gäller sömnad, design eller materialval. Istället har man valt att satsa på hållbara material och tidlösa basplagg, som du enkelt ska kunna bära säsong efter säsong utan att de blir omoderna.

Filippa K designar allt från kostymbyxor och skräddarsydda kavajer, till kappor, blusar och skor. Kollektionerna är så väl genomtänkta, att du med enkelhet kan matcha plagg från olika serier med varandra. Kläderna går allt som oftast i jordiga toner, milda färgnyanser – och självfallet klassiska neutraler – som ger dig den perfekta canvasen. Lägg där till personliga accessoarer och det blir lekande lätt att sätta din prägel på dagens eller kvällens outfit.

Köp Filippa K hos NK

Vi på NK älskar Filippa K:s stilrena design och det medvetna hållbarhetstänk varumärket förmedlar. Det tror vi att våra kunder också gör. Därför är vi mycket noga med att plocka ut det bästa vi kan hitta ur Filippa K-sortimentet, så att vi alltid ska kunna erbjuda våra kunder mode av högsta kvalitet.

Säljs endast i varuhuset

Hitta till Filippa K i varuhuset