Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Yves Saint Laurent
YSL Varumärkesbild

Yves Saint Laurent

Varumärket Yves Saint Laurent skapades av en begåvad och passionerad designer som inspirerades av konst, starka och vackra kvinnor och världens exotiska och oupptäckta platser. Yves Saint Laurent ville göra saker annorlunda, väcka känslor, utmana och ändra spelreglerna. Detta, tillsammans med en innovativ teknologi, återspeglas i alla YSLs produkter även idag.

317 produkter

Unna dig överlägsen kvalitet med skönhetsprodukter från YSL. Hos oss på NK kan du botanisera i en stor kollektion av ljuvliga, moderna dofter och exklusivt smink från detta globala couture-varumärke.

Exklusiva skönhetsprodukter från Yves Saint Laurent

Den franska modedesignern Yves Saint Laurent startade sin moderesa på Dior i början av 1900-talet. Redan som 21-åring tog han över ledningen för hela modehuset, där han lade grunden för det tidlösa couturemodet genom sin kreativitet och sitt öga för detaljer. På 1960-talet etablerade Yves Saint Laurent äntligen sitt eget klädvarumärke, och ungefär två decennier senare började varumärket även lansera parfymer och kosmetika.

Sedan dess har YSL blivit en global auktoritet inom skönhetsbranschen. Varumärkets utbud av skönhetsprodukter omfattar allt från parfymer till smink, samt hudvårds- och hårvårdsprodukter. Skönhetsprodukterna är kända för deras exklusiva förpackningar och enastående kvalitet. Hos oss på NK kan du utforska hela Yves Saint Laurents skönhetsuniversum.

NK:s utbud av dofter och smink från YSL

Här på NK erbjuder vi populära och sofistikerade YSL-parfymer som Black Opium och Libre för kvinnor, samt de maskulina dofterna L'Homme och MYSLF. Varumärkets doftbibliotek är omsorgsfullt utformat, och anammar såväl traditionella som innovativa inslag. Dofterna från YSL kommer i form av EDP, EDT och EDC – förkortningar som står för hur hög koncentration doften har. EDP, som står för eau de parfum, är starkare än de andra varianterna och doftar på så vis längre.

För den som är på jakt efter makeup erbjuder Yves Saint Laurent ett imponerande sortiment av sminkprodukter. Hitta dina favoriter här på NK och skapa en komplett look med primer, foundation, concealer, ögonskugga, mascara och setting spray. Missa inte heller de krämiga och återfuktande YSL-läppstiften som erbjuds i en rad olika färgnyanser, och har en så pass snygg förpackning att de med fördel kan lämnas framme på sminkbordet som dekoration.

Filter