Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Brunello Cucinelli

Brunello Cucinelli

Upptäck ett italienskt och elegant livsstilsvarumärke, känt för sin kashmir, framtagen med exceptionell skrädderikunskap i den lilla byn Solomeno. Brunello Cucinelli erbjuder allt du behöver för en tidlös garderob.

63 produkter

Utforma en mångsidig, tidlös och elegant garderob med Brunello Cucinelli. Hos oss på NK finner du både kläder och skor från detta exklusiva varumärke som tillverkar sina produkter i enlighet med den italienska hantverkskonsten.

Tidlösa och förstklassiga plagg från Brunello Cucinelli

Varumärket Brunello Cucinelli grundades i hjärtat av Umbrien för nästan femtio år sedan. I den lilla enklaven Solomeo, en plats utan kustlinje mitt i den italienska stöveln, bestämde sig grundaren med samma namn för att starta ett hållbart klädvarumärke. Driven av en passion för traditionellt, italienskt hantverk växte Brunello Cucinelli fram som en ikon inom exklusivt mode. Varumärkets signaturstil skulle också visa sig vara lika aktuell idag som då.

I en tid där produkter ofta saknar autenticitet lockar Brunello Cucinelli med äkta kvalitet och en etisk affärsmodell. Brunello Cucinelli är idag världsberömt för sina exklusiva kashmirtröjor som har blivit något av en symbol för varumärkets fokus på hantverk, kvalitet och hållbarhet. Utöver kashmirtröjor omfattar sortimentet från Brunello Cucinelli även andra kläder för livets olika ögonblick – allt från basplagg till ytterplagg, skor och snygga accessoarer som tillsammans skapar en komplett garderob för både dam och herr.

Investera i Brunello Cucinelli-kläder på NK

Hos oss på NK finner du ett exklusivt sortiment av kläder, skor och accessoarer från Brunello Cucinelli. Vi erbjuder de klassiska kashmirtröjorna i flertalet färger. Dessa tröjor passar perfekt för en runda på golfbanan, men också för avslappnade middagsbjudningar eller helt vanliga dagar på jobbet. För att du ska få fler valmöjligheter när du klär dig i vardagen erbjuder Brunello Cucinelli även en rik variation av enkla T-shirts, snygga cardigans och stickade tröjor. Dessa kan antingen kombineras med ett par tidlösa jeans från Brunello Cucinelli, eller med kostymbyxor och en elegant rock för en mer festlig look.

Med ett par från Brunello Cucinellis stora utbud av sneakers för herr kan du förhöja din outfit till både vardags och fest. I vårt sortiment finner du både neutrala och mer iögonfallande sneakers med smakfulla mockadetaljer. Du kan även välja från ett brett urval av accessoarer som exempelvis mössor, korthållare och portföljer. Här är varje detalj omsorgsfullt utformad för att lyfta fram signaturstilen hos Brunello Cucinelli. Ta en närmare titt i vårt sortiment och genomför ditt köp online eller i vårt varuhus redan idag.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet