Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Edp miracle 50 ml

1 150 kr
Lancôme Eau de Parfum Miracle är en naturlig, strålande och feminin blomsterdoft. En doft full av energi och livsglädje som symbol...
Läs mer
Storlek: Välj en storlek
Hitta i varuhus
Säljs av: NK BEAUTY
Vid köp av två valfria produkter från Lancôme för minst 1 200 kr så bjuder vi på en Absolue L'extrait Cream 15 ml (värde 1 380 kr).

Produktdetaljer

Leveransinformation

Hitta i varuhus

Ingredienser

Lancôme Eau de Parfum Miracle är en naturlig, strålande och feminin blomsterdoft. En doft full av energi och livsglädje som symboliserar skönhet och önskan att alltid uppleva livets små mirakel – i dag och alla dagar, om och om igen. Miracle är en blommig doft med kryddiga undertoner. Miracle är en pulserande doft med toppnoter av litchi och fresia. Magnolia och pion ger en fräsch, fin och mild doft som blandar sig med varma kryddor som peppar och ingefära. Basnoterna mysk, patchouli och amber ger doften djup och sensualitet. Miracle är en inbjudan till kvinnor att betrakta världen med optimistiska och tillitsfulla ögon. Oavsett om det gäller den senaste framgången, kärlek vid första ögonkastet eller ett av vardagens små ögonblick i livet. För kvinnor som helt enkelt njuter av dessa ögonblick med ett leende och fyller livet med glädje och förnöjsamhet. Miracle-flaskan är ren, modern och elegant. Den är en skinande blank ljusprisma där det transparenta glaset avslöjar doftens rosa färg som är en symbol för gryningens vackra rosenröda färger.

Du kanske också gillar

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet