Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kevin Murphy

35 produkter

Kevin Murphy strävar efter att erbjuda hårvårdsprodukter med samma höga prestanda som erbjuds inom hudvårdsbranschen. Hos oss på NK kan du hitta såväl schampo som balsam, inpackning och stylingprodukter från detta exklusiva varumärke.

Professionella hårvårdsprodukter av naturliga ingredienser

Varumärket Kevin Murphy grundades av en hyllad hårstylist med samma namn, och erbjuder en imponerande kollektion av professionella hårvårdsprodukter. Grundaren är inte bara känd för sitt banbrytande arbete på modevisningar och fotograferingar, utan också för att ha skapat ett miljömedvetet och revolutionerande hårvårdsvarumärke. Kevin Murphys strävar efter att erbjuda vårdande hårprodukter som har samma höga kvalitet och prestanda som produkterna inom hudvårdsbranschen. Samtliga produkter är cruelty free och innehåller vårdande växtextrakt, naturliga antioxidanter och rena eteriska oljor. Ingredienserna är dessutom förnybara. Kevin Murphy kombinerar helt enkelt naturens guld med modern teknologi för att ge dig vårdande hårvårdsprodukter som främjar både hållbarhet och skönhet.

Hitta rätt Kevin Murphy-produkt hos oss på NK

Välkommen att utforska utbudet av Kevin Murphy-produkter på NK – antingen online eller i våra varuhus. Alla produkter är sulfat- och parabenfria, vilket ytterligare förstärker varumärkets åtagande för skonsamhet. Inom det omfattande sortimentet finner du skräddarsydda lösningar för alla typer av behov. En av de mest populära serierna är Kevin Murphy Hydrate Me, som passar perfekt under vinterhalvåret, men också för sommaren då håret har en tendens att bli torrt av solen. Repair Me är en stärkande serie för skadat hår, medan Smooth Again kan jämna ut hår som ofta blir frissigt. Ta en närmare titt i vårt utbud av Kevin Murphy-schampon, vårdande leave-in-produkter och effektiva värmeskydd för att skapa en komplett och skräddarsydd hårvårdsrutin för just dig.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet