Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Din säkerhet är viktig för oss. Läs mer om de åtgärder vi vidtagit med anledning av covid-19 här.

FRI FRAKT FÖR NYCKELKUNDER OCH FRI RETUR FÖR ALLA.

Bally

Bally Curling Popup – nu på NK Entréplan.

Nu finns Bally Curling Popup på NK för att erbjuda högklassiga vinterskor som håller hela livet. Upptäck ett unikt sortiment med både herr- och damskor på Entréplan.

Fotlyx från Bally – nu på NK.

Nu finns Bally Curling Popup på NK för att erbjuda skor skapade för att hålla hela livet. Den ikoniska och tidlösa curlingsilhuetten tillsammans med ett högteknologiskt hantverk gör skorna helt unika för sin sort. 

Curlingkängorna är producerade med en Vibram Arctic Grip-sula, en högteknologisk sula designad för halka och is, vilket ger ett stadigt grepp oavsett underlag. Sulan är designad med hela fem lager för att hålla värmen i riktigt kalla klimat. Dessutom är dragkedjan är helt sluten för att motverka snö och väta. 

Ballys curlingkängor har tagit hela världen med storm, tack vare det teknologiska hantverket som passar lika bra i skidbacken som i innerstan – helt utan att kompromissa med den stilfulla estetiken som gjort Bally till en storsäljare bland män och kvinnor i alla åldrar. 

Bally
Bally

Upptäck vinterns bästa skor.

Ikoniska skovarumärket Bally har en lång och gedigen historia inom skotillverkning. Ända sedan 1851 har de haft en stadig grund i såväl hantverk som modern estetik.

I dag finns varumärket i över 60 länder. Nu finns Bally Curling Popup på NK för att erbjuda förstklassigt hantverk inför vinterns kallaste månader. 

Upptäck premiumkängor som ger en känsla av fotlyx. En investering för livet eller varför inte en julklapp till någon du tycker om?

Välkommen till Bally Curling Popup på Entréplan. 

Hitta till Bally Curling Popup