Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Briljans i varje detalj

Våra mest exklusiva smycken kommer från NK Fine Jewellery & Watches unika utbud. Upptäck våra utvalda favoriter från Messika, Ole Lynggaard Copenhagen och BVLGARI. Här hittar du statementsmycken till dig själv och något alldeles extra inför vårens högtider. 

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN

ole lynggaard

I 60 år har Ole Lynggaard Copenhagen skapat exklusiva smycken av högsta kvalitet. Bakom varumärket står en passionerad familj som sätter kreativitet, design och hantverk i främsta rummet. Guldsmederna Ole och Charlotte Lynggaard designar tidlösa kollektioner i 18 karat guld, ädelstenar och diamanter och finner sin inspiration i flora och fauna – skapade för att bäras vidare från generation till generation.

Bvlgari

Bulgari

Sedan 1800-talets slut har Bulgari försett världen med smycken och klockor av förstklassig italiensk kvalitet. Serpenti-klockan såg dagens ljus under 1940-talet och är än i dag en stor favorit. Vill du skämma bort någon du tycker extra mycket om är smycken från Serpenti-serien ett framgångsrecept.

messika

Messika

Med en passion för att skapa diamantsmycken av tidlös skönhet grundade Valérie Messika sitt eget smyckeshus år 2005. I hennes händer kommer diamanten till liv: den rör sig, den dansar, den har roligt och framför allt är den aldrig tråkig. Smyckena från kollektionen Move är en framtida klassiker – med diamanter i fri rörelse i en ram av guld är du garanterad att fånga allas uppmärksamhet. 

Briljans i varje detalj

558 produkter
Filter

Upptäck hela sortimentet online

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet