Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
NK Designer's Gallery

Stilsäkra vårtrender enligt Hobnob.

Breda axlar, starka färger och låg midja är några av vårens starka festtrender enligt Linn Eklund och Fanny Ekstrand. Vi har träffat stilikonerna bakom Hobnob för att utforska vårens stora modetrender för den kommande festsäsongen.

Q&A med Hobnob.

Hej Fanny och Linn! Vilka är era bästa stylingtips i vår?
– Mycket färg! Pasteller, starka färger, "colour blocks" och att gå utanför sin comfort zone är helt rätt i vår.  Våga utmana dig själv och satsa på byxor med låg midja i vår efter en lång tid av hög midja på modet.

Vad ska man ha på sig den kommande festsäsongen?
– Vi längtar efter alla kommande festtillfällen med födelsedagar och bröllop – och längtar framför allt efter att klä upp oss. Vi gillar dressade looks med stora kavajer. Stoppa den innanför en stor tyllkjol eller bär den utanför ett par sidenbyxor. Gå gärna upp en storlek – eller varför inte låna pojkvännens, pappas eller en kompis kavaj för perfekt oversize? Volanger och stora silhuetter är två andra favoriter i vår, men även material som siden, virkat och stickat.

Vilka accessoarer ska man satsa på den här säsongen?
– Vi älskar stora örhängen och skor i silver.

Vilka färgtrender ser vi den här säsongen?
– Gult, grönt och gult i kombination.

Studio 54.

"Många tror att paljetter och glitter bara bor i vinterhalvårets garderob, men det är helt fel! Vi älskar att låta de skimrande plaggen, de gnistrande plaggen, komma ut och sola sig även på våren. Mottot? Vad hade Bianca Jagger gjort …"

Studio 54 Hobnob
Kavaj, 3 899 kr. Kjol, 3 099 kr, Rotate, NK Wedding & Parties.

Statementklänningen.

"Vi älskar en bra statementklänning! Den typen av plagg är säsongslösa och fungerar som instant mood booster i vilket sammanhang du än hamnar i. Men, när det gäller just klänningar som nästan är too much fokuserar vi på att hålla accessoar och skor lite enklare, som här där vi valt ett par svarta sandaler".

Statementklänningen Hobnob
Klänning, 5 099 kr, Rotate, NK Wedding & Parties. Skor, 2 700 kr, Filippa K.

Shoppa nu

Mer tyll åt folket.

"En hellång tyllkjol känns kanske spontant inte så lätt att styla, men faktum är att det är en lätt ekvation. Mycket going on under midjan, mindre going on på överkroppen. Att matcha tyllkjolen till en maskulint snittad kavaj är lika elegant som det är coolt".

Tyll Hobnob
Kjol, 4 999 kr, Ida Sjöstedt, NK Wedding & Parties. Kavaj, 4 800 kr, Totême. Väska, 2 595 kr, Sandro.

Shoppa nu

Virkat.

"Ska du satsa på en klänning i vår och sommar som passar lika bra till stranden som på cocktailen, så låt den vara virkad eller fint mönsterstickad. Tänk Jane Birkin på Rivieran fast sommaren 2022. Om vitt känns på tok för bohemiskt så välj en färg såsom gult".

Hobnob Virkat
Klänning, 2 549 kr, Claudie Pierlot. Väska, 3 900 kr, Stand Studio, NK Designer’s Gallery.

Ready, set, go.

"Vårens absolut skönaste (och snabbaste) klädval stavas "set" och lättare än så blir det inte. Scarfinspirerade mönster för tankarna mot sydligare breddgrader och vilka är vi att motstå det? Med en kavaj över axlarna är slutdestinationen kontoret men prova att lägga till en ribbad tank under och låt skjortan länga nonchalant öppen så kan semestern komma när som helst."

Hobnob
Jacka, 6 100 kr. Kjol, 3 500 kr, Acne Studios.

Shoppa nu

Logga in