Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tidlöst vintermode signerat Max Mara.

Värmande mode i lika värmande färgtoner. Vi har tittat närmare på några av nyckelplaggen ur varumärkets AW21-kollektion. Vilka blir dina favoriter för denna och kommande säsonger? Hela utbudet hittar du hos Max Mara Weekend och Max Mara Studio på NK i Stockholm, Plan 1.

I bild ovan: Diego Antique Rose Coat, 7 890 kr, Max Mara Weekend.

Max Mara

Supermodellen Alek Wek syns i Linz Riga Cacha Coat, 6 990 kr, Max Mara Weekend.

Avslappnad elegans.

I den här ullkappan från Max Mara Weekend spelar ränderna huvudrollen. Den mjuka formen och kimonoärmen i kombination med slitsar i sidan ger ett bekvämt ytterplagg för dagarna då du är på språng. Matcha till jeans och ett par höga stövlar för den ultimata, avslappnade höststilen.

Färg- och mönstermatcha.

Den som var med kanske minns det tidiga 00-talets signaturplagg – den ribbstickade polotröjan. Nu är favoriten tillbaka i en uppdaterad version i mjuk viskos. Det grafiska mönstret och färgskalan för tankarna till den moderniska Bauhaus-konströrelsen. Matcha till Linz Riga Cacha Coat och träd in i vintern som en färgklick.

Max Mara

Plutone Riga Multicolor, 2 590 kr, Max Mara Weekend.

Max mara

Diego Antique Rose Coat, 7 890 kr, Max Mara Weekend.

Gör entré i rosa.

Säsongens statementplagg är en rosa dröm i ull, alpacka, mohair och återvunnen nylon. Helt fodrad i viskos och med generös vidd är detta kappan extra allt. Bär den för att göra dramtisk entré, varje dag. Bältet och det vida slaget för tankarna till 40-talets filmstjärnor – och inget känns väl mer rätt än att ge vardagen en känsla av stjärnglans?

Välklädd utan ansträngning.

Det ska vara enkelt att klä sig, och trots att kallare säsonger kräver fler plagg finns det sätt att förenkla. Max Mara har skapat två plagg i ett – knytdetaljen på klänningen framhäver midjan och skapar illusionen av en separat kjoldel. Skjortan för alla tillfällen är egentligen ingen skjorta, utan en skjortklänning. Låt den sticka fram under kappan, eller bär den som den är mildare dagar med en värmande tröja under.

Max Mara

Attnia Riga Azzuro Dress, 3 190 kr, Max Mara Weekend.