Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Hermès

Medelhavslängtan.

Du behöver inte resa långt för att hitta tillbaka till Medelhavets färger och smaker, som seglat upp som en av de starkaste trenderna 2021. Sätt smak, doft och färg på tillvaron med hjälp av produkter från NK – och låt sedan din kreativa ådra visa vägen.

 

 sanslösa smaker.

 

Lars Wallin

Vem älskar inte känslan av att sitta på en taverna och blicka ut över vattnet med utsökta smaker på tallriken? Vi kan inte erbjuda medelhavsvärmen, men smakerna går utmärkt att återskapa med lite tålamod. Investera i en pastamaskin, olivoljor av högsta kvalitet – eller varför inte en ostronkniv – och låt kreativiteten flöda i köket.

NK tipsar: Om du har möjlighet att komma förbi NK i Stockholm så rekommenderar vi ett besök på aperitivobaren Positano för maximal medelhavskänsla.

Självklart följer vi myndigheternas direktiv kring covid-19. Läs mer om de åtgärder vi vidtagit här.

utvalda produkter.

Smeg NK
Retro kaffekvarn, NK Kök & Design, 2 495 kr.
xx
Medusa Blue tallrik, NK Kök & Design, 619 kr.
xx
Pastamaskin, NK Kök & Design, 1 299 kr.

 

uppiggande färg.

 

Doften av semester i kombination med svepande plagg i klara färger får oss att längta ännu mer efter romantiska medelhavsnätter. Upptäck produkterna som trollar fram känslan på nolltid – var du än befinner dig i världen. Färgstarkt och elegant är ledorden.

NK tipsar: Pigga upp vardagen med make up-produkter i färgglada toner. På NK Beauty hjälper vi dig att hitta rätt produkter.

Självklart följer vi myndigheternas direktiv kring covid-19. Läs mer om de åtgärder vi vidtagit här.

 

Hermes

utvalda produkter.

xx
Nash Face t-shirt, Paul & friends, 995 kr.
xx
Oud Extraid du parfum, NK Beauty, 70ml, 2 890 kr.