Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Medvetna val

 

Medvetna val som gör skillnad.

En hållbar livsstil inkluderar allt från kläderna du bär till maten du äter. På NK genomsyrar hög kvalitet och medvetenhet hela varuhusets sortiment. Låt dig inspireras av några av de aktörer som arbetar aktivt för en mer hållbar värld.

 

FILIPPA K

“Vi ser vårt uppdrag som att stå för genomtänkt konsumtion. Vi uppmuntrar till att investera i färre plagg av bättre kvalitet som du kan bära och älska år efter år”.

Filippa K grundades 1993 i Stockholm med visionen att bygga en fullständig garderob med stilrena plagg för den moderna kvinnan och mannen. I dag är Filippa K ett ansikte utåt för skandinaviskt mode med sina enkla, stilfulla och tidlösa plagg där medveten konsumtion är en av huvudingredienserna.

Filippa K

Botanique

Botanique

"På Botanique ligger fokus på råvaror med hög kvalitet med ett tydligt ursprung som kombineras på olika, ibland överraskande vis".

Botanique erbjuder förstklassig mat till ett bra pris, där ingredienserna har ett tydligt ursprung. Ett utbud av vällagade sallader och mackor gjorda på säsongsbaserade råvaror gör Botanique till ett hållbart alternativ för både frukost, lunch eller middag.

MADE-TO-MEASURE

Made to measure

Hos NK Man kan du beställa “Su misura” eller made-to-measure, vilket innebär att du väljer mellan ett antal tyger och modeller som sedan anpassas efter dina mått. Gör hela din look personlig med rätt tyg, färg, knappar och foder som ger det rätta uttrycket och samtidigt speglar dig. En måttbeställd kostym bär du med dig genom hela livet, vilket gör det till ett hållbart alternativ.

Logga in