Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
NK Personal Shopping

NK Personal Shopping At your service.

På NK värdesätter vi det enskilda, personliga mötet. Det hade såklart inte varit möjligt utan avdelningarnas kunniga och passionerade medarbetare. Här får du lära känna en av dem lite bättre.  

Text ursprungligen publicerad i STIL.

Nk Personal Shopping

Vi har alla stått där, framför spegeln, med halva garderoben på sängen och med känslan av att ingenting känns helt rätt. Det går oftast i perioder om man är bekväm och trivs i sina kläder – därför kan det vara skönt att ibland kunna få lite hjälp på traven. Redan på 20- och 30-talet kunde du få personlig stilrådgivning på NK hos ”Fru Shopman”, men det var efter att stylisten Lisa Rogalin bestämde sig för att starta sin egen verksamhet 2010 som NK Personal Shopping fick den utformning den har i dag.

– För mig är stil något som kommer inifrån. Det viktigaste är inte de senaste trenderna utan att man lyssnar på sig själv. Kläder representerar vem du är, men genom medvetna val kan man också välja vad man vill kommunicera. Jag och mitt team gör aldrig om någon, vi förstärker deras personliga stil och lyfter fram det bästa hos personen.

Utöver långsiktig planering och uppbyggnad av garderoben erbjuder NK Personal Shopping även tjänster som garderobsrensning. Det handlar inte bara om att köpa nytt utan även att ta vara på det man har och bygga vidare utifrån stil, färg och form. Lisa är medveten om att hennes bransch inte är felfri och på ett personligt plan är hållbarhet viktigt för henne. –Genom guidning och personal shopping kan vi göra medvetna val tillsammans, bygga upp en långsiktig garderob, och därmed skapa ett hållbarhetstänk så att plaggen kan användas många gånger och kombineras på flera sätt.

Välkommen att kontakta NK Personal Shopping för att boka en konsultation.

 

Lär känna experten.

Namn: Lisa Rogalin
Ålder: Är en illusion
Gör: Creative director och stylist på NK Personal Shopping, NK Stockholm.
3 NK-favoriter: 
NK Boutique: Tidlösa plagg blandat med inspiration.
Colorfield: 
Äter ofta deras sallader till lunch.
NK Beauty: Där finns det alltid något nytt man behöver…

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet