Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Sandros vår/sommar 2022

Sandro väcker våren.

Nu har det parisbaserade varumärkets senaste nyheter landat på NK i Stockholm – där du just nu också kan se det färgstarka samarbetet med konstnären Yuko Nishikawa.

”Former som bönor, kottar och paraplyer i färgglada mobiler som svävar och cirkulerar i luften är mitt sätt att uttrycka glädje.”

– Yuko Nishikawa

Sandro vår/sommar 2022

Keramikkonstnären Yuko Nishikawa föddes i Japan och är i dag baserad i New York.

Sandro x YUKO NISHIKAWA.

Konst är en central del av Sandros filosofi och en stor inspirationskälla för varumärkets kreativa team i Paris. Sandro har tidigare tagit fram kollektioner i samarbete med konstnärer som Clara Luciani och Yoko Honda, och verk av konstnärer som Júlia Brandão, Marianne Smink, Romeu Silveira och Jason Glasser har ställts ut i Sandros butiker. Enligt varumärkets grundare och konstnärliga ledare, Evelyne och Ilan Chetrite, är dessa samarbeten deras sätt att stötta och synliggöra unga kreativa. Till våren 2022 har konstnären Yuko Nishikawa skapat en serie färgstarka mobiler i papier mâché för Sandro. Dessa går just nu att se i NK:s skyltfönster på Hamngatan i Stockholm. Mobilerna, som består av återvunnet material, är unika i sitt slag och skapade för hand i konstnärens studio i Brooklyn.

Sandro vår/sommar 2022

Klänning 3 695 kr, väska 2 895 kr, skor 3 895 kr.

Sandros sommardrömmar – från after work till après beach.

Sandros vår/sommar-kollektion för henne har hämtat inspiration från medelhavskusten, ett tema som bland annat syns i prints föreställande ankare, rep och fiskar. Sandro-kvinnan drömmer om att dansa, sola och resa. Långt bort eller nära – känslan av frihet och enkelhet är det viktiga. Enkelheten i det exklusiva är något som Sandro tagit fasta på. Många av plaggen i kollektionen går att mixa och matcha med varandra, så till sommaren krävs ingen stor resväska – bara fantasi och förmåga att kombinera och leka med klädkoder. Det geniala med Sandro är att den mångfacetterade kollektionen, trots inslag som ger associationer till hav och strand, passar lika bra att bära i stan som under nästa tripp till Amalfi.

Du hittar kollektionen hos Sandro, plan 1 på NK i Stockholm.

Upptäck Sandros damkollektion

Sandro vår/sommar 2022

Keps 895 kr, kappa 4 995 kr, skjorta 2 095 kr, sweatshirt 1 995 kr, skor 3 695 kr.

Sandro vår/sommar 2022

Skjorta 2 395 kr, sweatshirt 1 895 kr, shorts 1 995 kr, skor 3 895 kr.

Sandro vår/sommar 2022

Sweatshirt 1 895 kr, jeans 1 795 kr.

Sandro herr är avslappnat sommarchic.

Våren och sommaren handlar om frihet – och Sandros herrkollektion för säsongen hyllar den avslappnade och lediga stilen. Med material som linne och bomull är kollektionen en manifestation av sommarchic. I enlighet med varumärkets dna består säsongens nyheter för honom av funktionella plagg att bära och älska varje dag. Färgpaletten går i toner av beige, okra, marinblå, ljusblå och offwhite. Visst ser vi också inslag av svart – en somrig svart nyans inspirerad av modet vid medelhavets sommarparadis.

Du hittar kollektionen hos Sandro Man på NK i Stockholm, plan 2.

Upptäck Sandros herrkollektion

Sandro vår/sommar 2022
Sandro vår/sommar 2022