Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Att resa med stil.

Låt NK ta dig på en stilresa med förstklassigt mode som vidgar horisonten långt bortom strandutflykter och soltimmar. När det gäller stil är det bara din fantasi som sätter gränserna. Vem har sagt att du inte kan sippa bubbel i solnedgången à la sydfrankrike eller vinka in en taxi i äkta New York-stil?

Originell som New York.

New York är inte längre bort än din kreativitet tillåter. I en smältdegel av kulturella influenser handlar det om att gå sin egen väg och prova sig fram, vare sig det gäller att matcha streetwear med high end-mode eller vintage. När du hittat din unika stil kan du förkovra dig musikaliskt i allt från jazzmusik, pop och hiphop eller djupdyka in i en pionjär som Helmut Newtons fotoböcker. Missa inte att snappa upp en latte to-go på Condeco när du har vägarna förbi.

 

HITTA TILL CONDECO

 

 

 

 

Utvalt: New York

Modern som Berlin.

Kanske är du mer Berlin at heart. En stilresa i Berlin-anda passar dig som gillar nyskapande design och mode som blickar framåt. Det här är stilen för dig som vill ligga i framkant utan att ta i från tårna. Gör ett veganskt klädval eller upptäck banbrytande konst i konstnärer som Hilma af Klint. Med en outfit bestånde av lika delar funktion som avant-garde kan du både vara i trend och dansa hela natten.

 

SHOPPA SOM I BERLIN

Exklusiv som på Rivieran.

Självklart förtjänar du en medelhavsk guldkant på tillvaron då och då. Hemmaversionen av havsutsikt och filmfestival ligger inte långt borta. Mixa en uppfriskande lemonad efter siestan och bär du linnekavaj är du välklädd till både båttur och kvällens middagsbjudning. Bjud på aperitif på exklusivt rivieravis med en servis från Versace och strosa lika självsäkert på promenaden som om det vore på croisetten i Cannes med en handväska från Balmain.

 

UPPTÄCK NK:S LYXVARUMÄRKEN

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet