Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Stockholms modevecka

Här är trenderna från Stockholms modevecka

Vi har spanat in modeveckans starkast lysande looks från catwalken. Här är trenderna vi älskar och som vi gärna investerar i redan nu.

Sportigt J.Lindeberg

Fotograf: Vanessa Tryde

Sportiga influenser

Sportkläderna tar en allt större plats i våra garderober. Några som bjöd på flera inspirerande sportlooks under Stockholms modevecka var J.Lindeberg som vet hur man kombinerar mode och sport till perfektion.

Färgstarka, sportiga influenser och funktionsmaterial är några av detaljerna vi älskar från visningen. Matcha med "statement-accessoarer" som stora bågar och stilfulla väskor – eller klä upp looken med en stilig kavaj eller ullkappa för en modern höstlook. 

Stickade uniformer

Avslappnade, stickade plagg prydde catwalken hos flera stora varumärken under modeveckan. Modeundret imaskopi visade upp stilfulla looks med stickat från topp-till-tå – en trend som vi kommer att se mycket av framöver.

Investera i allt från tröjor och klänningar till kjolar och väskor – och addera gärna detaljer som lack och läder till din stickade uniform. 

Stickat

Fotograf: Vanessa Tryde

shop the look

Färgstarka detaljer

Fotograf: Vanessa Tryde

Färgstarka detaljer

Svarta, dressade looks har varit en återkommande trend under Stockholms modevecka. I år syntes många svarta kreationer tillsammans med uppiggande detaljer i färg som väskor, sjalar, handskar och solglasögon.

Upptäck färgstarka och helt unika vintagefynd hos Vintagefamiljen i Göteborg och NK Details i Stockholm eller klicka hem höstens nyheter online för att prova på trenden redan nu.

Logga in