Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

 

Produkterna till dina naturnära utflykter.

Du kanske är en person som nyligen börjat uppskatta en tur i det gröna tillsammans med familj och vänner, eller så är du en äventyrare som inte räds något av vädrets element? Oavsett hur du definierar din relation till the great outdoors så har vi utrustningen som skapar förutsättningarna du behöver för att kunna njuta fullt ut i naturen.

1. När rastlösheten knackar på

Det senaste året har fått dig att tänka om. Efter att ha spenderat dag och natt i den krympande lägenheten känns det inte lika tillfredsställande att varva ner i hemmet. Nu är det äntligen helg och tiden med färre måsten omfamnar dig. Det som väntar är en mysig promenad i ett skogsområde med matsäck och grillpaus. Som sällskap tar du med dig en familj med uppladdade energidepåer eller en minst lika rastlös vän.

nk sport 1

Produkterna som förenklar dagshajken

2. När du vet vad naturen har att erbjuda

nk sport 2

Det är inte alla som frivilligt sätter upp ett tält i vildmarken, men för dig är det en del av charmen i att ge sig ut i det fria. Sommarens vandringskedjor står runt hörnet, men även om temperaturen börjar stiga är det troligtvis inte riktigt dags för semester ännu. Det hindrar dig inte från att varken förbereda dig i god tid eller att ta din utrustning på en provtur.

Måsten för den med naturvana

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet