Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
nk sportavdelning

 

Här är NK Sport.

Ready, set, go. NK Sport under ledning av Marc Nylander, är en av våra huvudaktörer inom fitness och lifestyle. Här berättar han om konceptet bakom den prisbelönta succéen som fått pris för Årets butik i Café.

1. NYSKAPANDE SORTIMENT

– NK Sport skiljer upplevelse från produkt. Vi har hämtat dynamiken och estetiken från street- och modevärlden och finkammat sportvärldens premiumsegment för att hitta de mest intressanta kollektionerna. Resultatet är en destination där kunden möts av kvalitetsprodukter och servicekänsla i toppklass. Vi är ett av Europas mest nytänkande sportkoncept. På 1 800 kvadratmeter presenterar vi det allra bästa för alpinsport, friluftsliv, löpning, cykling, fitness och yoga. Vårt utbud består av en kombination av världsledande sport- och friluftsvarumärken med mer unika varumärken.

nk sport 1

2. Medveten hållbarhet

nk sport 2

– Jag tror generellt att den medvetna konsumenten vill köpa produkter med ett syfte. Den största trenden globalt i dag är precis det – medvetenhet. Som motreaktion mot den överkonsumtion som dominerat de senaste årtiondena tror jag att vi vill köpa färre men bättre, och mer meningsfulla produkter. Vi har därför varit noga i filtreringen av vårt produkturval. Allt vi säljer ska i första hand förbättra din prestationsförmåga. Sedan ska produkten driva innovationen framåt, vara hållbart framtagen och ha trovärdighet.

3. Träning för den moderna människan

nk sport 4

– Jag tror att de nya kulturella träningsformerna såsom utomhussporter, löpning och yoga kommer att fortsätta växa kraftigt. Man arbetar primärt med kropp, sinne och natur – tre element som alltid är tillgängliga för oss. Enligt ovan nämnda medvetenhetsanda tror jag att vi människor nu söker oss tillbaka till de rena formerna av träning och upplevelser.

4. Säljare på elitnivå

– Våra stjärnor på golvet är utövare i varje segment. Vi har hittat personal i skidbackarna, i yogastudios och på crossfitgymmen. Det innebär att du kan komma till oss och möta en person som faktiskt håller på med de här sporterna, inte sällan på väldigt hög nivå. Den kunskapen är ovärderlig. Det i kombination med för Sverige unika sportkollektioner och en fantastiskt vacker butik hoppas jag kommer kunna inspirera fler till medvetna och hälsosamma livsval.

NK sport 4

5. Interiören

Nk sport 5

– Avdelningen har skapats av arkitekter som vanligtvis ritar progressiva konstmuseum, vilket har gett oss möjligheten att kombinera estetik och funktion på ett helt nytt sätt. Bakom interiören på nya NK Sport står den välkända arkitekten Jani Kristoffersen från den prisbelönta arkitektbyrån Guise, som tidigare skapat Fotografiska museet i Stockholm och nu senast även i London. Arkitekten har utformat en avskalad interiör influerad av exklusiva modebutiker.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet