Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
NK Padel & Social by ASCARO

Nu öppnar NK Padel & Social by ASCARO för säsongen

Förra året öppnade NK:s padelsatsning NK Padel & Social by ASCARO på taket till NK Parkaden. Nu är det dags att öppna upp för en ny padelsäsong där alla är välkomna.

BOKA HÄR

NK Padel & Social by ASACRO

2021 slog vi upp portarna för det nya konceptet NK Padel & Social by ASCARO. Under året har flera padelnyheter landat i varuhuset – bland annat en premiumklädeskollektion för padelälskare som säljs exklusivt på avdelningen och på NK Sport i Stockholm. 

Vi har träffat Christian Rolf från NK Padel & Social by ASCARO för att höra om allt från nyöppningen till säsongens padelmode.

Hur skulle du summera det första året på NK Padel & Social by ASCARO?
– 2021 var året då den 3 000 kvadratmeter stora parkeringsplatsen förvandlades till en yta full av liv och glädje. Stockholm har fått ett nytt landmärke och stockholmarna en oas mitt i centrum. Vi har skrattat, svettats och festat tillsammans. Året har överträffat våra vildaste förväntningar.

Vad kan vi förvänta oss av den nya säsongen?
– I linje med vårt motto “padel on another level” har vi under vinteruppehållet fortsatt att ta konceptet till nästa nivå. Den största förbättringen är att banorna byggts om från grunden. Det var en utmaning i en byggnad med bärighetsbegränsningar men vi har hittat lösningen. Välkommen till nya banor med jämn och fin studs!

Vad ser vi för padelmode i år? 
– Kvalitet går aldrig ur tiden. ASCARO:s padelkollektion är hållbar på riktigt – lika stilsäker i år som om ett decennium. Upptäck den nattsvarta kollektionen för herrar och damer uppe på taket hos oss eller på NK Sport.

Vem borde besöka NK Padel & Social by ASCARO, tycker du?
– Den padeltokige som vill spela på hög höjd måste såklart prova våra nya banor. Den nyfikne som vill testa på världens snabbast växande sport. Den som gillar löpning på vår 300 meter långa, svarta löparbana. Den som gillar att träna utomhus på vårt fullt utrustade gym, eller yogaentusiasten som vill yoga under bar himmel. Och såklart alla som tycker om att umgås, dricka och äta gott. ASCARO har någonting för de flesta och 21 mars öppnar vi portarna. 

Välkommen till NK Padel & Social by ASCARO.

Logga in