Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

4 idéer inför sommaren i sverige. 

Väntar en sommarsemester i Sverige? Låt dig inspireras av allt från naturupplevelser till oupptäckta platser för att ta vara på den svenska, ljuva sommaren. Vi har samlat allt du behöver för kommande äventyr.

picknick i det fria

Det kan låta enkelt, men vad är egentligen bättre än god mat i gott sällskap? Samla ihop vännerna, packa ihop favoritmaten och njut av en heldag i det fria. För den som inte orkar laga maten själv kan vi varmt rekommendera NK:s matutbud, med allt från lyxiga skaldjursrätter från Melanders Fisk till färdigkomponerade middagar som Gourmetkassen från Swedish Taste och NK Saluhalls Helgkasse.

nk

Allt för picknicken

båtutflykt till skärgården

nk book

Sverige består av flera vackra skärgårdar med gott om öar för att du ska hitta din favorit. På med skärgårdslooken à la Malin i Saltkråkan, packa strandkläderna och ta båten ut till nästa äventyr. Har du tur så hittar du en liten skärgårdskrog på vägen. 

skärgårdsmode

paddla kajak mellan öar

För den mer äventyrslystna är kajak ett bra sätt att upptäcka nya platser. Packa ner stormköket och ge dig ut på vattnet för att sedan slå läger på valfri plats. Uppfriskande och äventyrligt!

läsa

packa rätt för kajaken

upptäck vildplockat

yoga

Den svenska sommaren bjuder på mycket gott. Blåbär, ramslök, smultron, fläder och mycket mer finns det gott om i Sverige. Ge dig ut i naturen och överraska någon med uppfriskande fläderdrinkar, blåbärspaj, ramslökspesto – eller varför inte en egenplockad bukett?

lyckas i köket med rätt produkter